Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, sektörde tercih edilen mesleki ara eleman yetiştirmek.

Misyon: Mesleğini en iyi şekilde yapan, toplumun gelişiminde etkili ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA bağlı bireyler yetiştirme. Farklı kabiliyet ve yetenekleri olan öğrenciler de tam öğrenmeyi sağlama, süreçteki öğrencilerin tümünü istenilen hedefe ulaştırma ve topluma kazandırma. Öğrencilerimizi, kendini tanıyan, çevresine uyum sağlayan, sektörün kalitesine öncülük eden, karar verme becerisi gelişmiş, bilgiye ulaşan, kullanan ve üreten mesleki ara eleman olarak yetişmesini sağlama.

Başarılar: 2016-2017 Öğretim Yılı Akademik Başarılarımız: Lisans (4yıllık) : 13 Öğrenci Ön lisans(2-Yıllık): 23 Öğrenci

Servis Bilgisi: Devlet Taşıması Kapsamında ve Özel Servislerle
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 18 Lisans ve Önlisans Eğitimine Yerleşme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006 Bilim fuarı
Proje Çalışmaları: Ben Her Yerde Varım Biz Bir Aileyiz. Dezavantajı Avantaja Dönüştüren Okul.

WEB - https://unyekml.meb.k12.tr

Adres - Fevzi Çakmak Mahallesi Eğitim Sokak No 28 Ünye/Ordu

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Fevzi Çakmak Mahallesi Eğitim Sokak No 28 Ünye/Ordu

Ulaşım 1.Hat Dolmuş Güzergahı Üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık:70km İlçe Merkezine uzaklık:0km