OKULUMUZ 14. KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYORLAR.

OKULUMUZ 14. KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYORLAR.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında, Arif Nihat Asya Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin sahibi olduğu “Sen Varsan Umut Vardır” sloganıyla bilinen kan bağışı sosyal sorumluluk projesinin 14. etkinliği 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Etkinlik öncesinde Arif Nihat Asya Kız Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Mustafa Temiz ile proje yürütme kurulu öğretmenleri Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile görüş alışverişinde bulunmak üzere müdürlük makamında bir toplantı düzenlediler.

Proje ile ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Mustafa Temiz, projenin ilk etkinliğini 26.02.2014 tarihinde yaptıklarını, o tarihten itibaren toplamda 13 başarılı etkinlik gerçekleştirdiklerini; bu etkinliklerde Türk Kızılay tarafından bağışçılardan 4956 ünite kan alındığını ve bu projenin geleneksel şekilde sürdürüleceğini ifade etti. 15Mayıs 2024 Çarşamba günü yapılacak etkinlikle ilgili çalışmaların başladığını; etkinliğe okuldaki tüm sosyal kulüp öğrencilerinin ve danışman öğretmenlerinin katılacağını ifade etti. Geçmişte yaptıkları etkinliklerde Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgi ve destekleri için Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’e teşekkür ederek 14. Etkinlik için de müdürlüğün desteklerini beklediklerini söyledi.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, geleneksel hâle gelen ve çok başarılı etkinlikler gerçekleştirilen kan bağışı projesi için teşekkür etti. Okulumuzun öğretmen ve öğrencileriyle özümseyerek gerçekleştirdikleri böylesine kıymetli bir projeyi her zaman desteklediklerini, desteklemeye de devam edeceklerini vurgulayan Özgür Tokgöz; Ünye’deki diğer okul, kurum, kuruluşları ve yapılan tüm çalışmalarda desteğini esirgemeyen saygıdeğer Ünyelileri 15 Mayıs’taki etkinliğe davet etti.

02.05.2024 47

02-05-202402-05-2024